Oferta Paste 2021


980lei/persoana


Intrare vineri 30 aprilie cu cina  / iesire luni 03 mai  cu mic dejun 

 

**Pretul include3 zile/nopti cazare,loc in camera dubla sau apartament cu demipensiune, masa festiva de PASTE 

(mic dejun si cina;bauturile nu sunt incluse,doar in duminica pastelui la masa festiva de Paste,acces gratuit piscina 1 ora / zi .

**Slujba de inviere puteti urmari la biserica ortodoxa Mihail si Gavril din Sacele,situata la 10min de Pensiune, mers pe jos.

Dupa terminarea acesteia va asteptam in salonul pensiunii,pentru sarbatori invierea Domnului, cu vin rosu, oua, pasca si cozonac.


Masa festiva Paste pranz 01 mai 


(Drob,salata de vinete,branzeturi,oua umplute,bors de miel,miel la cuptor,sarmale,cozonac,pasca,prajituri de casa; apa minerala, 

cafea sau ceai,palinca si vin din partea casei) Pentru cei care nu consuma carne de miel , pregatim un meniu alternativ. 

VA ASTEPTAM CU DRAG!

***  Copiii pana la varsta de 3ani au gratuitate  la cazare cu mic dejun inclus(fara pat suplimentar,in camera cu parintii),

cei intre 3-12ani,platesc un supliment pentru masa de 400Ron( cazare  in camera cu parintii gratuit fara pat suplimentar )


***Modalitati de plata:50%avans,restul de plata se va face la sosire.

  In cazul anularii rezervarii avansul  achitat nu se restituie . Va recomandam incheierea de contracte de asigurare pentru  sejururile rezervate . 


***In Restaurantul si terasa Pensiunii Unio nu este permisa introducerea si consumul de bauturi sau alimente din exterior!

Pentru orice alte detalii sau sugestii nu ezitati sa ne contactati!

Pensiunea Unio:Str.PoianaAngelescu17,Sacele;

e-mailpensiunea.unio@yahoo.com;

www.pensiuneaunio.ro;

tel0725-926.545 , tel.0730-001.334


Vezi toate ofertele